lördag, maj 05, 2012

road trip, del 1.

Så började då det som skulle visa sig vara det bästa med resan: vår road trip!

Med hyrbilen uthämtad rattade vi mot Golden Gate-bron. Äntligen skulle vi över! Och såhär: satan i gatan vad nervös jag var. Men det gick fint. Och obs: det är inte jag som tagit bilderna från bilen. Jag körde. Hehe. 
På väg mot Muir Woods såg vi lite fin utsikt. Liiiite fin utsikt. 
Muir Woods var ballt. Inget wow-wow, men rätt trevligt liksom. Jag försökte ta en massa fräsiga foton, men det gick åt helskotta. Ibland är svartvitt räddningen. 
Sen körde vi vidare mot Napa Valley. Det var väldigt fint, men kan bara ana hur jävla vackert det är på hösten när det faktiskt är ordentliga vinrankor. 
Vi stannade i Yountville och åt lunch. Egentligen hade jag velat övernatta här, men det var fantastiskt dyrt. Men mycket sött ställe med märkligt många bra restauranger. Här skröt vi även om hur bra det gick för mig att köra. Som ni vet skulle jag ju inte direkt ha gjort det eftersom vi strax därefter höll på att bli galna när vi inte kunde hitta till Inglenook Winery. Efter ungefär en timmes letande på världens mest trafikerade väg hittade vi fram. Jag var så skakis och slutkörd att jag hade kunnat döda för lite vinprovning. Men icke. Men jag överlevde ändå. 
Efter att vi pausat lite i kvällsolen och K fått dricka vin körde vi mot hotellet i Sonoma. Jag var helt slutkörd, men glad och stolt över att jag vågat köra. Vi åt fantastiskt god mat och drack väldigt gott vin, men jag tog inte ett enda foto. 

Inga kommentarer: