måndag, mars 05, 2012

lätt lyckorus.

Är verkligen inte speciellt mycket för de turistiga grejerna när man reser. De är självklart svåra att undvika och vissa är ju faktiskt värda att göra. Men den enda turistgrejen jag verkligen sett fram emot var Alcatraz. Eftersom jag älskar allt som har med brott och straff att göra är liksom en fängelseö på något sätt det ultimata. Så vi åkte dit idag, samma dag som San Francisco prickar in väderrekord med cirka 25 grader varmt. Milt uttryckt: HELT JÄVLA UNDERBART. Visste att ön skulle vara vacker, men inte så vacker som den var. Älskade varje minut.

Vi tog båten dit.


Tio minuter tog det ungefär. Sen var vi framme! Så jävla coolt.

Och så himla, himla vackert där.

Vi tog den guidade turen där man fick hörlurar, älskart! Och sen hade vi tur att en ex-fånge var där och snackade lite om hans tid på Alcatraz.

Sen tog vi ytterligare en tur på ön. Sa jag vackert? 


3 kommentarer:

Duktiga Tjejen sa...

Det skulle inte förvåna mig om jag snart fick över dig på min sida att att New York kan slänga sig i väggen jämfört med Cali;)

(Ok, vem har sagt att man behöver jämföra. Det är två skilda världar).

Sus sa...

Fina bilder!! :) Precis som i filmen var min 1:a tanke..

egoistiska egon sa...

Duktiga tjejen: Ja, alltså jag fattar inte ens varför jag ska jämföra. Jämför inte andra resmål ens, allt beror ju på vad man är ute efter. So far älskar jag både NYC och SF, men på olika sätt.

Sus: Tack!