onsdag, december 28, 2011

dagens i-landsproblem.

Blir jävligt provocerad över att tv-apparater på 32 tum beskrivs som Perfekt för sommarstugan eller sovrummet! av två anledningar.

1. Tv i sovrummet. Typ det dummaste påhittet NÅGONSIN.
2. En 32 tums platt-tv är större än vår nuvarande normalstora tjock-tv. Vad hände? När blev det för litet?

7 kommentarer:

Colombialiv sa...

Eller hur. Här är det standard med TV i sovrummet. Däremot känner jag ingen med TV i vardagsrummet. Jag tror inte ens att vi har något TV-uttag i vardagsrummet i vår lägenhet, bara i båda sovrummet. Jätteknäppt.

Duktiga Tjejen sa...

Tv i sovrummet är det bästa påhittet NÅGONSIN! Fattar inte varför "alla" ska opponera sig jämt mot det, låt oss som gillar det ha det ifred! ;)

Älskar att se på film i sängen uppkrupna mot varandra och sedan gömma den i garderoben...aaaah...

egoistiska egon sa...

Finns ju forskning på att man sover bättre om man inte kollar på tv i sovrummet. Vi kollar på datorn om vi absolut ska kolla i sovrummet, man behöver inte ha en tv där för det.

Duktiga Tjejen sa...

Men alltså, skulle man sova bättre om man kollar på dator i sovrummet än tv?!

Duktiga Tjejen sa...

Jag kanske har missförstått forskningen, men det är väl att sova med tv/stereo etc PÅ som är skadligt?! Om man kollar en stund och sedan stänger garderobsdörrarna så att den inte syns, vad är då skillnaden mot att kolla i soffan innan man lägger sig? Jag kollar inte ens på tv varje dag, sällan innan sängdags (föredrar att läsa), men på helgen är det skönt att se morgonnyheter med frukost på sängen eller en film innan sovdags. I love it. Skulle själva grejen att HA tv i sovrummet vara skadligt, alltså själva strålningen/elen, så köper jag det, men jag har inte läst något sådant.

egoistiska egon sa...

Nej, det var inte så jag menade. Det jag menade var att man tydligen sover bättre om man inte gör något annat än att sova i sovrummet. Om vi skulle ha en tv i sovrummet skulle vi kolla MKT mer på tv i sovrummet än de få ggr vi släpar in datorn och kollar. That's my point.

Duktiga Tjejen sa...

Aha! ok, men vi kollar absolut inte på tv mer för att vi har den i sovrummet. Tror jag inte iallafall. Vi kollade på datorn förut i sovrummet (film), men nu kan vi koppla hårddisken direkt till tv'n och det är SÅ mycket skönare än att ha en dator i knät. Men det är bara vi... För mig är det helt klart ett superpåfund och eftersom den är i garderoben behöver man inte ens tänka på den.

Det handlar alltså egentligen om att man kollar MER på tv om man har den i sovrummet, så om man inte kollar mer är det ju saksamma. Då är det en superwin när man väl vill kolla på film i sovrummet. Jag har aldrig kollat särskilt mycket på tv men kan förstå poängen att det kan påverka negativt.

Ps. Vi hade tv ett tag i köket också, det var the best! I loved it. Då kollade jag säkert på tv mer, men det gjorde alla köksbestyr bra mycket roligare :)