tisdag, februari 01, 2011

Och bara för att detta inlägg nu skrivs kommer jag icke hitta ett skit.

Stockholms modevecka har börjat och min rss-läsare svämmar över av snygga kläder. Måste. Shoppa. Så i morgon tänker jag shoppa. Men jag ska försöka hålla mig till det jag faktiskt behöver: jeans och något kavajliknande till jobbet. Alternativt schnygga koftor som kan fungera som kavajsubstitut. Måste ha lite mer dressade kläder. "Måste".

4 kommentarer:

It´s all about me sa...

Ser att du läser Kärlekens Historia. Jag tror att du kommer rådigga den, det bara känns så. Jag älskade den, men vi brukar ju skilja oss lite grann när det gäller boksmak. Har trots detta ändå på känn att den är rätt mycket din stil...

Ps. Är helt out när det gäller mode, visste inte ens att det var modevecka. Är det?

egoistiska egon sa...

Ja, det är som sagt Sthlms modevecka nu. Och bok.nu tror också att jag borde gilla boken, så vi får hoppas! Inte kommit så långt ännu.

Anonym sa...

har du kollat på - tataaa, nu kommer ett helt fantastiskt och oväntat tips! - h&m? jag har köpt två blazers där för en billig penning som passar perfekt till jobbet och är skitsnygga till jeans. så man kan klä sig helt avslappnat och bara trä på den där blazern så ser man välklädd och snygg ut :)

egoistiska egon sa...

Haha, köpte faktiskt två häromdagen på h&m!