lördag, oktober 30, 2010

mmmm, abborrfile!

6 kommentarer:

S.W sa...

Mumsigt värre! Med mos och lingonsylt?

egoistiska egon sa...

Med potatis som mosats (på tallriken) och sallad. Gott nog! Stekte i rågmjöl, nötter och basilika = grymt gott.

S.W sa...

Nötter? Trodde jag var ganska haj (fisk?) på att laga mat, men nu hänger jag inte med. Recept!

egoistiska egon sa...

Hur enkelt som helst! Blanda rågmjöl, finhackade mandlar (enklast att ta mandelspån) och finhackad (eh, ja kolla bilden...) basilika + salt och peppar. Sen är det bara att göra som om du skulle steka fiskpinnar: vänd dem i ägg och sen mjölblandingen. Stek, ät, njut.

Tova sa...

Gud så gott! Känns som det var hundra år sen jag åt abborre... mm... vattnas i munnen.

egoistiska egon sa...

det gör det på mig också, fast vi nyss åt. hähä.