onsdag, maj 19, 2010

färg + randigt = älska!

Den här godbiten har jag haft ögonen på sen den dök upp i modebloggarna i vintras. Nu har den äntligen äntligen kommit i butik och efter lite letande hittade jag en i rätt storlek. Provade och såg en förvuxen bäbis i spegeln. Självklart var klänningsjäveln cirka en decimeter för kort. Kan inte fatta hur jag alltid blir lika besviken när jag vet att kläderna inte är gjorda för att passa min längd. Men den är ju förbaskat snygg, så jag tänkte ge er tips om att den finns i Indiskas butiker nu. Kostar endast 299 riksdaler, vilket borde kännas mer än överkomligt för alla plånböcker. Skulle dock gissa att den går åt som smör i solsken så SKYNDA FYNDA. Vill ni se den på en person kan ni kolla in Cecilia Blankens.

5 kommentarer:

It´s all about me sa...

Inga klänningar är sydda för min kroppsform heller. Har typ provat alla överallt (inför kommande 3 bröllop i sommar) och dessutom grinat över det. Tillslut blev det en nödklänning från just Indiska!

egoistiska egon sa...

Det är nog ytterst få förunnat att känna att de flesta kläderna passar. Kläderna är ju ändå gjorda för någon slags gyllene-medelväg-människa och det är ju jäkligt få som faller inom den ramen. Det blir dock bara så jävla märkligt när man är lång då kläder så tydligt är helt fel. Inte att de sitter lite tokigt, utan att det bokstavligt talat fattas tyg på längden.

Sara W sa...

Alltså, jag måste ha en umgängeskrets där alla är lika korta som jag (160 cm över jorden, tack så mycket) för jag har aldig hört någon påpeka att långa klänningar/kjolar är för långa. Snarare så att de behövs kortas en 20 cm eller så.
Kanske finner jag det obekvämt att umgås med långa människor, för att de påminner mig om hur kort jag själv är?


ps. himla bra blogg!

egoistiska egon sa...

Haha, du får börja umgås m längre människor! Men undrar faktiskt kring det där, mnga av mina vänner är faktiskt kring 180. Inte för att det är ett skäl att bli vänner, men helt klart känner jag mig mer bekväm i mnga situationer med ngn jämnlång. Låter illa, men antar att du kanske förstår. Och tack, vad snällt sagt!

Erica sa...

Jag spanade faktiskt in en blus från Indiska i samma mönster, tyckte att färgerna var fantastiskt fina ihop .. måste nog överväga ett köp en gång till