torsdag, februari 11, 2010

premiär!


Jaha, då var det dags för det första inlägget från min fina fina iphone. Just nu går det sjutton gånger långsammare än om jag skulle skriva på datorn, men tydligen ska man vänja sig. Har en stark känsla av att det kommer bli en kraftig ökning av inlägg här. Välj själva om det ören varning eller en present. Bilden föreställer för övrigt vårt köksbord. Skulle ta pångt helt annat, men jag kan som sagt inte riktigt hantera allt ännu. Och nu upptäcker jag att jag håller telefonen upp och ner.

9 kommentarer:

Kenneth Grönwall sa...

Haha, grattis älsk. Vi får väl umgås framåt våren eller nåt :)

egoistiska egon sa...

K: Ja, men då har du en egen vettu. Vi kommer bli galet osociala.

emma esteban sa...

Du kan va pångt!

It´s all about me sa...

"ören varning", haha. Fint!

egoistiska egon sa...

Mellanslag är uppenbarligen svårt...

It´s all about me sa...

Ang: Lolita! OBS - "Bara" för att man är pedofil behöver det inte betyda att man begår ett brott... Vet dock inte om han kommer göra det, jag har bara kommit 120 sidor in i boken av dryga 450. Oavsett är det absolut intressant att få tas in i hans hjärna och boken är absolut speciell! Hittills har den dock inget med brott att göra utan alla beskrivningar är så där äckligt kärleksfulla och så...fel. Visst är det säkert alltid så det börjar, men det finns ju (säkert) många, många pedofiler som aldrig gör annat än att tänka och längta.

Matilda sa...

Haha! Uppochner! =)
Du vänjer dig snabbt, men det går fortfarande lite knackigt för mig att skriva långa inlägg på iphonen. Men det tar sig.
Ser fram emot fler inlägg framöver! =)

Emmama sa...

Jag är så avis, jag ÄLSKAR min mammas Iphone och längtar till den!

egoistiska egon sa...

Matilda: Ja jag märker att speeden ökar så att säga ;)

Emmama: Men KÖP en!