måndag, februari 08, 2010

bokcirkus är fina grejer.


Har ju helt glömt att berätta att vi hux flux startade en bokklubb häromveckan! Till den första bokklubbsdejten lästes Monica Alis Alentejo Blue (Sommaren i Mamarrosa) som fick snittbetyget 3,05 av oss (av 5). Till nästa gång, som jag redan längtar till, ska vi ha läst Purple Hibiscus av Chimamanda Ngozi Adichie och jag fick just mail om att boken är på väg. Tror den kommer att landa i min brevlåda ganska exakt när jag läst ut Patient 67, som för övrigt snart kommer på bio under namnet Shutter Island. Och så funderar jag på att lägga ner lite energi på att registrera mig på Bok.nu. Är det värt det?

13 kommentarer:

Jenny sa...

Jag längtar också!

egoistiska egon sa...

Ja! Är till och med nyfiken på var vi kommer vara ngnstans.

nostalgifabriken sa...

det bästa med bokklubb är att man läser sådant som man inte skulle läsa om man fick välja helt själv. vår bokkklubb har hunnit med tre böcker, men jag har aldrig hunnit vara med på någon träff förrän nu. så ikväll är peppad till tänderna!

Jenny sa...

Haha, jag med!

egoistiska egon sa...

nostaligfabriken - precis! väldigt väldigt roligt.

It´s all about me sa...

Jag är med på boktipset.se (torgnysdotter också), I like it a lot!!

egoistiska egon sa...

man kanske ska kolla in båda?

e r i k a sa...

Jag e aviiiis....

Jenny sa...

http://www.bokhora.se/blog/salong/webbtips/2009/04/boktipsetse-boknu/

Jag valde bok.nu för att det var några killar på kth som satte ihop den (tror jag), boktipset är Bonniers, det känns inte så objektivt.

egoistiska egon sa...

tack för länkarna! om det är så fortfarande med tipsandet är kanske bok.nu bättre? det är ju främst därför man vill vara med kan jag känna. eller?

Unknown sa...

mäeh... kommenterade här tidigare idag men icke??... Blir nyfiken på Chimamandas nya bok, tyckte mkt om En halv gul sol. Skriv ditt betyg när du har läst den, ok? :)

egoistiska egon sa...

Lovar att återkomma! Men det är faktiskt hennes första bok, vad jag förstått.

Erica sa...

jasså, är det hennes första .. återkom iallafall :)