onsdag, oktober 14, 2009

krya på mig.

Jag är sjuk. Jag är jättedålig på att vara sjuk. Så jävla irriterande att vara sjuk, jag orkar ju ingenting! Har hittills varit tvungen att ställa in ett yogapass, ett seminarie och en filmkväll inklusive massage. Fortsätter detta kommer jag även behöva ställa in en resa hem till landet och en hett eftertraktad klipptid. Irriterande var ordet.

6 kommentarer:

Beatrix Vnunk sa...

Äh, kolla på skön skräp-tv, blogga, kräv om omvårdnad av K och fokusera på att krya! Kram.

Weronica sa...

Krya på dej !!!!! Ibland tror jag dock det är "bra" att vara sjuk, så kroppen får rensa sej och hämta in sej. Synd med yogan och massagen, men det finns ju alltid kvar :)

It´s all about me sa...

Men så är det ju att vara sjuk; att man inte orkar någonting. Hade du orkat allt som vanligt hade du ju inte varit sjuk ;) Krya på dig iallafall, hoppas du håller dig frisk resten av säsongen sedan.

egoistiska egon sa...

Beatrix: Haft för ont i huvudet för att se på tv/data/blogga/läsa ngn längre stund, högst irriterande! K tar dock hand om mig ypperligt. Idag mår jag lite bättre iaf - gött.

Weronica: Det tror jag med! På så sätt är det skönt att ha det avklarat liksom, men synd att man inte får välja själv när man blir sjuk ;)

IAAM: Jag vet det, jag har varit sjuk förr. Men det är ju inte samma sak som att det inte är irriterande, eller hur?

Alla tre: Tack för kryapåmig :)

Matilda sa...

Krya krya! Om det nu hjälper. =)

egoistiska egon sa...

Det gör det, idag mår jag bättre! Tack!