lördag, juni 13, 2009

tröjan har jag också kvar såklart.

Här har jag mina favoritjeans på mig. Bilden är taget för tre år sen på min och Ks första utlandsresa tillsammans. Vi var ett dygn på Åland. Han fyllde 30 och jag var fattig student, men ett dygn på Åland är icke så illa som man kan tro. Vi hade skitkul. Även om jag fortfarande har ångest över springnotan. Men jeansen är borta, de försvann någon gång förra sommaren. Kan omöjligt ha slängt dem, för jag slänger inte kläder och sånt så gärna. Framförallt inte när det handlar om favoritplagg. Skorna på bilden är ett gott exempel. De tillhör mina favoritskor genom tiderna. Nu kan jag dock inte använda dem längre eftersom lädret spruckit sönder i hälen. Men de står intryckta under skohyllan i alla fall eftersom jag inte klarar av att slänga dem. Ibland tar jag fram dem och suckar lite och minns våra fina äventyr ihop. Jeansen kan alltså inte vara slängda. De får inte vara det! Så jag måste ha glömt dem någonstans. Det känns bättre att tänka så. Men jag saknar dem. Mycket.

2 kommentarer:

It´s all about me sa...

Jag HATAR när kläder kommer bort! Och varför är det alltid FAVORITKLÄDER? Eller så är det helt enkelt så att jag bara minns favoriterna, men egentligen är det myket mer som kommit bort.

Min kjol jag älskaded är borta, den jag hade när du och jag var på kryssning till Helsinki. Den svarta i manchester. Skorna där var ju oxå favoriter, men de gick sönder och jag slängde dem faktiskt. Otroligt.

Sen har mina gamla favvobyxor från Mango i Spanien försvunnit, men det var flera år sedan. Det var lite baggy-byxor som satt rätt bra. Saknar dem skitmycket ännu!

Sen tänkte jag häromdagen på var min röda långklänning jag köpte i Spanien tagit vägen?? VAD FAN liksom? Snor nån grejjer eller? För jag vet precis som du att jag INTE slängt dessa saker. Kommit bort? Ja, men hur?

egoistiska egon sa...

Jag fattar inte heller. Kan bara tänka mig att man glömmer dem någonstans. På en resa/hemma hos någon (som sen inte vet vems kläder det är)/i tvättstugan.