måndag, mars 02, 2009

på blocket är de skitdyra.

I onsdags blinkade min påminnelse om Köp Glasvegasbiljetter!!!!! på jobbdatorn prick 08.50. Precis som jag sagt åt den att göra. När jag såg påminnelsen 55 minuter senare, eftersom jag först då kom till jobbet, var biljetterna redan slut. I fredags satt jag med en öl i handen på Södra Teatern när Fever Ray-skivans omslagsbild fladdrade förbi på en skärm som gjorde reklam för kommande spelningar. En i sällskapet surfade direkt in på nätet för att kolla biljetterna. Slutsålt. Har det ens stått någonstans att hon ska spela? Jag känner mig lite småsur.

9 kommentarer:

TORGNYSDOTTER sa...

Som typ enda person i hela sverige hajjar jag inte galsvegas-prylen. Jag tycker att varenda polare jag hade i slutet av 80-talet hade ett källarband som lät så. Skitgammalt, skitgjort och skittråkigt.
Å andra sidan hajjar jag inte kent heller...
Det är ju bara att inse att de e fel på mig. Hahahaha.

egoistiska egon sa...

Jag var ju anti till att börja med. Men skivan är fantastisk. Och jag älskar när de pratar. Och sjunger. Och ser man dem inte nu kommer de bli nästa coldplay/oasis och sketatråkigt stora och överhypade (än mer).

Anne sa...

sååå frustrerande när det händer och det inte blir några biljetter. Men det kommer extraspelningar? Det tog mitt nästan två år och två missade spelningar innan jag lyckades se Band of Horses.

egoistiska egon sa...

Det här var ju Glasvegas extraspelning, tyvärr. Möjligtvis om de släpper en till, men jag är tveksam. Men, man kan ju alltid hoppas.

För Fever Ray vet jag inte riktigt, med tanke på hur mycket The Knife spelat live så känns det som att en enda spelning i Stockholm är otroligt nog faktiskt.

Men, jag ska försöka att tänka positivt och hoppas.
:)

.m. sa...

Du får börja prenumerera på Lugers nyhetsbrev. Där annonseras nog först vilka spelningar som är på gång.

Själv sitter jag på en FR biljett :)

egoistiska egon sa...

m: jag prenumererar ju på deras nyhetsbrev....! har det stått där eller? brukar alltid läsa dem nogrannt just pga såna här saker, men måste ha missat totalt isf.

du sitter inte på fler biljetter än en? :)

Anonym sa...

Extrabiljetter släpps imorgon till Glasvegas i Stockholm på fredag

På grund av återköp och ogiltiga köp har vi nu några biljetter kvar att sälja till konserten med Glasvegas på Debaser Medis i Stockholm på fredag den 6 mars. Främst till nedervåningen och även några få till biosalongen.

Biljetterna släpps på www.luger.se/biljetter imorgon fredag kl 10. 240kr + 15kr serviceavgift.

Anonym sa...

Ja, Att Fever Ray skulle spela stod i deras nyhetsbrev 23/1.

egoistiska egon sa...

.m.: såg precis nyhetsbrevet, woho! bara hoppas att man kan få några. och TACK för att du sa till! med tanke på att att jag uppenbarligen missat Fever Ray-brevet så var det fint tänkt.