måndag, februari 16, 2009

vi åkte pulka också.

Alla hjärtans dag firade vi totalt okommersiellt i gnällbältet med strålande solsken, tre decimeter snö och världens finaste unge. Han är drygt ett år nu, och skitkul. Han har nästan lärt sig att gå bara sen jag såg honom sist, och säger Mama Papa Nä Bäbä. Att passa honom gick alldeles fantastiskt utmärkt och mitt faster-hjärta smälte ju som smör när han alldeles nyvaken satt i mitt knä och gosade in sig i min tröja. Och så vidare i all evighet. Att ha syskonbarn är klart underskattat.

4 kommentarer:

It´s all about me sa...

Jag tror inte det är underskattat, eller; jag bara lääängtar till att Syskonbarn iallafall, men dessvärre är jag ju äldst och det känns ganska otippat om de yngsta får barn före mig, but you never know...

egoistiska egon sa...

Det finns hopp, t ex är K's lillebrorsa pappa :)

Emmama sa...

Mysigt med syskonbarn, hoppas jag snart far nagra! Raknar dock Mwanikis syskonbarn som aven mina och for dom ar jag "Antie Emma" och det innebar att jag har ett bra gang redan! :) Kram!

egoistiska egon sa...

Ja det är så gosigt! K har ju också syskonbarn och de är så fiiiiiina, men det är något speciellt med "egna" :) Hoppas du blir moster snart också, kram!