lördag, februari 21, 2009

själv byter jag om hemma eller i ett omklädningsrum.

På grund av magsmärtor, förkylningen from hell och barnvaktande är det en halv evighet sen jag kunde gå på lördagsyogan. Men idag pallrade jag mig dit. Det blev intressant. En dam placerade sig mitt framför instruktören. Inget konstigt med det, utöver att jag själv alltid är den som står längst bak. Men hon utförde uppskattningsvis 10% av alla rörelser under det 75 minuter långa passet. Resten av tiden stod hon bara där och tittade på instruktören. Till saken hör att hon var ganska bred i sitt omfång så att säga, så pass att den lilla instruktören blev skymd bakom henne. Jävligt opraktiskt för min egen del, utöver det underliga i att gå på ett pass utan att ens vilja medverka. När passet var över var det en annan dam som tyckte det var helt naturligt att byta om i salen, vilket innebar att alla medverkande nu vet att hon tränar i vit bh och vita stringtrosor. Träningslokalers förmåga att frambringa beteenden som är främmande för en själv verkar aldrig sina. Undrar vad som händer nästa vecka.

8 kommentarer:

TORGNYSDOTTER sa...

åhgud, åhgud, gym frambringar verkligen de märkligaste situationer och människor. Och en evig källa till irritation och nervsammanbrott. Man skulle kunna skriva avhandlingar om det.

egoistiska egon sa...

ja! man skulle kunna ha en blogg enbart tillägnad vad som händer på gym, utöver avhandlingen. lätt. det man funderar över är ju om dessa människor enbart beter sig underligt på gym, eller om det är rent allmänt också.

Jenny sa...

Var tränar du egentligen? Låter helmysko!

Emmama sa...

Oj! Kanske var det en ny BH hon garna ville visa er? ;)

It´s all about me sa...

men faktiskt; en hel blogg om gym-grejjer, lätt! Det du beskriver påminner om mitt senaste body balance pass i måndags..hehe. Och eftersom jag är på 4 olika pass i veckan på gymmet typ skulle min "träningsblogg" kunna bli smockad av mystiska upplevelser!

Ps. köpt en yogamatta nu, yes!

egoistiska egon sa...

jenny: förorten. allt kan hända.

emma: ja, eller trosorna... hon stod dessutom med rumpan mot mig, vilket gjorde att jag först trodde hon var naken på underdelen, och tyckte underligt nog att det var rätt ok med stringtrosor i jämförelse.

annaluna: ja, det skulle kunna bli en hit. som konsumbloggen typ. kul med yogamatta också! det är sköööönt att ha sin egen.

Rasande Rose sa...

Fan, ska jag behöva börja träna för att få lite spänning i mitt liv. Det verkar ju inte bättre ;)

egoistiska egon sa...

Två flugor i en smäll så att säga. :)