tisdag, november 06, 2007

pizza ger glädje.

Orkar inte leta fram länkar just nu, men ni vet ju ändå att jag har skrivit om det här med hämtmat. Att det känns som en lyxig ångest på något sätt. Nu har vi fått in ännu fler aktörer i spelet och menyer från fyra olika pizzerior med hemkörning finns på kylskåpsdörren. Vi har dock fortfarande bara gjort smakprov från en. Däremot är ju dessa menyer en aldrig sinande källa till glädje. Utöver de vanliga särskrivningarna och stavfelen finns det vissa guldkorn, som ”Pasta + Lycklingsås” och ”Rulla meny” samt en kraftig felstavning av orten där pizzorna bakas. Det är ju synd att jag inte tycker så mkt om sån här mat, annars skulle jag nog börja nyttja hemkörningen varje dag.

3 kommentarer:

Daniel Storey sa...

Jag älskar sånt här! Inte maten alltså, eller jo den också från och till, men framför allt felstavningar, särskrivningar och dylikt. Har en gammal favorit från hemtrakterna där en snabbmatsvagn stoltserade med skylten HamBurgare 20 kroner ingor dryka!

Och just nu skrattar jag lite extra åt att mitt automatiska rättstavningsprogram inte godkänner ordet särskrivningar, utan hellre vill se sär skrivningar :D

sara sa...

Eller så är det tur att du inte tycker så mycket om den där maten. Fast det är kanske bara jag och Anna Skipper som får ångest efter för många pizzor...

egoistiska egon sa...

storey: jag med, det är fantastiskt roligt. jag kan sitta och lusläsa dem efter fel, och det känns som så söta fel liksom. den där skylten lät fin btw :)

sara: ja, jag får se det så.