söndag, september 30, 2007

glenns glada.

Min laptop är uråldrig och rymmer 20 gig. Det är katastrof. Därför får jag ibland rensa lite både bland foton och musik, tyvärr. Måste ta tag i det här med att köpa ny dator, men innan dess så händer det ju att jag hittar gamla guldkorn i rensandet. Som detta foto. Under min första termin i skolan hade vi i uppdrag att skapa en webbplats. Alla andra skapade siter för deras frisörer eller egna företag eller något annat trist. Vi hittade på en fiktig dansbandsgrupp från Tyskland, Glenns Glada, och gjorde en groteskt ful sida med allt från intervjuer, historik, låttexter och så vidare. Att originalbilden sen används till en reklam över hela stan nu några år senare är ger bara fina minnen. Och min fascination för mustascher fanns alltså redan då.

6 kommentarer:

Anonym sa...

jag har gått samma kurs på min första termin med, måste varit. Tror jag måste leta fram cdskivan med vår sida. En av de roligaste sakerna på hela utbildningen, att få flumma ur totalt.

egoistiska egon sa...

åhå, vilket år? det var en rolig kurs ja, trots att läraren var lite konstig. vi sparade aldrig vår site någonstans, vilket känns väldigt väldigt dumt såhär i efterhand. fotot är det enda beviset.

Anonym sa...

VT 05, lärarna var två killar lite drygt 30. Den ena rolig, den andra mer underlig som gärna ville visa bilder på sitt söta barn och påpeka att han var singel.

egoistiska egon sa...

jag gick vt04. vi hade en dam, som var snäll men kanske inte lärde ut på högskolenivå så att säga.

It´s all about me sa...

minns den där bilden från då, fy fan vad den är bra. Du är hot, hot, hot! :)

egoistiska egon sa...

haha, ja jag gillar bilden jag med.